Inspiration

Detta inlägg är ett första steg på en ny resa. Ett nytt kapitel. En omstart.

I slutet av november kommer jag att få tillträde till min nya lägenhet. Ni kommer att få följa min inredningsresa. Mitt nya boende är som ett blankt canvas som ska fyllas med färg och form. Det är inte mycket till renovering som behövs göras, bara lite målning, men all inredning ska funderas ut och köpas in. Bloggen kommer att vara mitt sätt att samla inspiration och forma min lägenhet. Andra intressen, som matlagning, kommer också att få ta plats.

Jag tänkte att vi skulle börja den här resan med färgval till mitt sovrum. Det blir inget vanligt vitt sovrum, utan jag är mer inne på en blågrön eller blågrå färg. Det ska kännas lite som en mysig grotta när man går in i rummet. En mysig plats där man vill slappna av och mysa.

Vad tycks om någon av de här två färgerna?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *