Mässing

Min vision är att min lägenhet genomgående ska gå i grönt, blått, svart och mässing. Jag syftar på inte på klarblått eller neongrönt, utan lite mjukare och dovare nyanser och gärna en blandning av färgerna. Detaljer och dekorationer ska vara enkla och stilrena, gärna med någon twist här och där. Oväntade och annorlunda detaljer som väcker funderingar hos mina gäster.  Exakt vad det ska vara har jag inte helt kommit fram till än. Den som väntar på något gott…

Jag har spanat in några olika mässingsljustakar som ska få pryda mina bord och fönsterkarmar. Fullkomligt älskar mässing och jag vill att det ska poppa upp på lite olika platser i lägenheten. Här är några exempel:

Svenskt tenn (länk)

Klong (länk)

H&M Home (länk)

Designtorget (länk)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *