Canvas

Nedan är två bilder på mitt blivande matrum. Här gäller det att använda fantasin lite.  Jag tycker om att se på det som ett vitt canvas. Det kommer att fyllas med färg och form efter min smak och fantasi. (Inredningen tillhör personen som bodde i lägenheten innan och kommer alltså inte att finnas kvar.)

Ljusinsläppet i lägenheten är helt fantastiskt! Matplasten har fönster längs hela ena långsidan och runt hörnet. Rummet sitter ihop med köket som har balkong. Eftersom lägenheten är så pass ljus så går det att ha lite mörkare möbler.

Jag har spanat in mig på ett matbord från Hay. Eftersom rummet är ganska stort så får jag utan problem plats med ett bord som är 200 cm långt.

Hay loop stand länk

Jag har beställt sex stycken Ton stolar i modellen No 14. Svarta med rottingsits. De är så fina!

                                Ton No14 länk

 

För att rottingen ska matcha med något samt att rummet inte ska kännas allt för hårt och stelt, så ska jag försöka få tag på två skåp från Ikea i serien Stockholm.  Det är tydligen galet svårt att få tag på dem. Men skam den som ger sig.

                             Stockholm länk

Vilken lampa jag vill ha i taket eller vilka tavlor jag vill ha på väggarna osv har jag inte kommit fram till än. Tänker att det får mogna med tiden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *