Jul i vårt hus

Nu är det bara en månad kvar till jul. I vanliga fall så avskyr jag verkligen att julsaker börjas att säljas i oktober i princip överallt, men inte i år. Förmodligen är det för att jag flyttar in i min lägenhet bara några veckor innan julen är här och att jag då kan pynta lägenheten precis som jag vill. Härligt!

Jag är inte en person som tycker om att det finns tomtar, stjärnor och annat pynt på varje tillgänglig centimeter. Jag föredrar en lite mer diskret pyntning. Ljusstakar eller stjärnor i fönstren, levande ljus, en krans på ytterdörren och någon enstaka tomte här och där, och naturligtvis en julgran, är mer i min smak.  Inget överdoserande här inte.

Jag tänkte ändå smygstarta mitt julpyntande med lite förslag på olika adventsljusstakar:

Elflugan (finns här)

 

 

Star Trading (finns här)

 

Markslöjd (finns här)
Ludvika (finns här)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *