Färgval

Ikväll ska jag åka förbi min nya lägenhet. Förra ägaren har tömt den på sina saker så att vi kan se vad det är som behövs målas. Som jag nämnt tidigare så kommer sovrummet att få en grön/blå kulör. Exakt vilken är inte bestämt. Jag har köpt två olika färgprover och målat på vita plakat som jag ska ha med mig ikväll. Sovrummet har idag en blommig fondvägg och de andra väggarna är i någon slags grön nyans. Inte alls min smak. Det kanske kan vara svårt att föreställa sig hur det kommer att bli med en helt annan färg, och då på alla väggar. Men jag hoppas på att färgproverna kan ge en känsla av hur det kan bli och att jag kan bestämma mig för vilken färg jag faktiskt vill ha.

Matrummet och vardagsrummet kommer att ha vita väggar. Lite åt det matta hållet så att man slipper bli bländad varje gång man går in. Jag har valt att ha vitt i de rummen för att jag hellre vill satsa på att möbler, kuddar, gardiner och detaljer ska få bidra med färg. Jag känner också att det kan finnas en risk att jag tröttnar om jag väljer att ha färg på väggarna i alla rummen.

Jag tänkte att jag ska ta lite bilder ikväll så att ni kan få se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *