Före

I torsdags var jag, som tidigare nämnt,  i min nya lägenhet.  Var lite nervös för hur det skulle kännas att gå in där, i min nya bostad,  men det var verkligen som att komma hem. Det kändes så rätt! Jag, mina föräldrar och målaren gick genom alla rummen och vad som behövs göras. Vi kom fram till att det var lika bra att måla allt, då även taken. Det blir vitt i matrum, kök och vardagsrum,. men sovrummet blir en korsning av blå/grönt/grått. Målaren trodde att han behöver cirka fyra dagar på sig att få färdigt, vilket betyder att jag ska kunna flytta in i slutet på nästa vecka. Exalterad till tusen!

Nedan kommer några bilder som jag tog i torsdags.

(Ni får ursäkta lite dåligt ljus, det fanns lite för få lampor)

Vardagsrum
Sovrum
Kök

 

Matrum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *