Förvaring

Förvaring är dessvärre något av en bristvara i min nya lägenhet. I sovrummet finns två garderober och i hallen en garderob med tre dörrar. Det är allt. Visserligen finns det en del skåp och lådor i köket, men det känns inte helt rätt att ha kläder i lådan under besticken.
Jag har tidigare skrivit att jag skulle vilja köpa två stycken skåp i serien Stockholm från Ikea att ha i matrummet. Men de finns inte i lager och kundtjänst vet inte när de kommer tillbaka. Frågan är då hur länge jag vill vänta. Kanske jag istället ska satsa på någon annan slags förvaring?! Jag kanske skulle satsa på att köpa förvaringssystemet Ivar, också från Ikea, och måla det i någon härlig färg eller kanske i grått.

Inspobomb från Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *