Inflytt

Två veckor senare (ber om ursäkt) har jag nu flyttat in i lägenheten. Hur underbart!? Varje gång jag sätter nyckeln i dörren och vrider om så känns det verkligen som att jag kommer hem. Det är min borg och min trygghet. Ändå rätt häfigt att det kändes så redan efter bara en dag.

Från att jag flyttade in så har jag bott i ett ständigt kaos. Det känns som att jag sorterar, hänger in kläder i garderoben, bygger möbler osv, men att det på något sätt aldrig tar slut. Det ser fortfarande lika stökigt ut. Visserligen har jag varit några vändor på Ikea och andra butiker för att fylla på mitt lager av tallrikar, glas och andra nödvändiga ting. Nåja, det får ta sin tid. Ikväll ska det i alla fall byggas skåp. Jag lyckades (med min käre fars hjälp) till slut få tag på två Stockholmskåp från Ikea. Så lycklig jag är!

Nedan kommer två bilder från en kväll i flyttkaos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *